Cautare

1633 de rezultate pentru "clasament divizia onoare ambovita" (4.57 secunde)
Printre participanti s-a numarat presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, vicepresedintii partidului Ecaterina Andronescu si Dan Nica, senatorul Dan Sova, dar si presedintele de onoare Ion Iliescu.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca opozitia este coagulata, subliniind, insa, ca PSD si PNL nu se pot transforma intr-un partid unic al opozitiei din cauza filosofiilor si a conceptelor diferite despre societate.
Ion Iliescu nu crede ca paritatea pe liste ar fi normala in alianta PSD - PNL Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, considera ca ideea de paritate pe listele electorale ale viitoarei aliante dintre social-democrati si Alianta de Centru Dreapta PNL-PC ar fi o gandire mecanica, care nu ar corespunde realitatii din teritoriu.
Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, a declarat ca, personal, este de acord cu masurile decise la nivelul partidului si la nivelul grupului socialistilor din Parlamentul European referitoare la cazul europarlamentarului Adrian Severin.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca, din punctul sau de vedere, o suspendare a presedintelui Traian Basescu de catre actualul Parlament reprezinta un deziderat greu de atins, insa nu exclude posibilitatea aparitiei "unor surprize" din partea unor parlamentari din arcul puterii, fapt care poate conduce la alegeri anticipate.
Iliescu vrea sa rescrie istoria recenta prin declaratii deplasate si mincinoase Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR) considera ca declaratiile recente ale presedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, in legatura cu campania pentru alegerile locale din 2008, ""au fost cauzate de o voita uitare si negare a realitatii pe care domnia sa o cunoaste foarte bine"".
In aceste conditii ar fi foarte greu, daca un chiar imposibil, sa recunoasteti ca ati incalcat Constitutia de nenumarate ori, incat sa cred ca bruma de demnitate care v-a ramas va va obliga sa faceti un ultim grest de onoare, fata de cei care v-au votat, prin a prezenta demisia.
Ar fi un pas gresit" Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, pentru gandul, ca Victor Ponta ar gresi daca ar accepta functia de premier, in cazul in care motiunea de cenzura a USL este adoptata in Parlament.
Ion Iliescu prefera sistemul de vot pe liste si crede ca Victor Ponta s-a maturizat Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, vineri seara, ca prefera sistemul de vot proportional pe liste, adaugand ca initiativa liderilor USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, privind uninominalul pur are la baza referendumul presedintelui Traian Basescu.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, l-a caracterizat pe liderul PNL, Crin Antonescu, drept o "lichea" a carei cariera politica s-a incheiat dupa scorul obtinut de liberali la europarlamentare.
In cadrul ultimei sedinte a Consiliului Local Mangalia pe anul 2006, George Cojocaru, presedintele Romexpo, a primit, din partea consilierilor, titlul de cetatean de onoare al orasului.
SERGIU CELIBIDACHE - LOGO GOOGLE la 100 de ani de la nasterea marelui dirijor roman, cetatean de onoare in Munchen SERGIU CELIBIDACHE este omagiat de Google, joi, 28 iunie, in ziua in care se implinesc 100 de ani de la nasterea cunoscutului si multi-premiatului dirijor si compozitor roman.
CINEVA SA DEA NUMELE TEATRULUI DUPA NUMELE MEU, ESTE O MARE ONOARE PE CARE MI-O FACE VIATA! Doamnelor, domnisoarelor, domnilor, Va multumesc pentru aceasta onoare pe care mi-o faceti.
Romania, invitata de onoare la Targul de carte de la Beijing In perioada 24-28 august 2016 va avea loc cea de-a 23-a editie a Targului International de Carte de la Beijing, eveniment la care Romania, alaturi de celelalte tari central si est-europene, este invitata de onoare.
Mama Magiunului de prune Topoloveni, desemnata Cetatean de onoare al judetului Arges Doamna Bibiana Stanciulov, director general al Sonimpex Topoloveni, producatorul Magiunului de prune Topoloveni a fost desemnata ‘Cetatean de onoare al judetului Arges‘ in cadrul unei ceremonii fastuoase la care au luat parte academicieni, ministri, europarlamentari, oficialitati locale si alte personalitati ale vietii publice.
SUA, invitat de onoare la defilarea de pe Champs Elysees (Autoare: ... Statele Unite sunt invitatul de onoare la traditionala defilare de pe Champs Elysees.
Michaela Tomnita Florescu a acordat din partea Gabrielei Firea, Primarul General al Bucurestilor, titlul de Cetatean de Onoare, actorului si managerului Teatrului de Revista Constantin Tanase, ALEXANDRU ARSINEL, in semn de respect pentru contributia adusa in dezvoltarea si promovarea teatrului romanesc, pentru intreaga activitate in slujba Teatrului de Revista bucurestean.
nu mai departe, Geoana, incercand sa arate ca totusi e si el cineva prin partid (si nu ca-l joaca toti pe degete dupa cum bate vantul si interesul!), ii dadea adevaratul vot de incredere lui Iliescu, numindu-l in fruntea unui asa-zis Consiliu de Onoare.
Baiat de politist de onoare, carder in Italia Din cercetarile anchetatorilor s-a stabilit ca dispozitivele gasite in bagajul galateanului urma sa fie transportate in Italia, acolo unde se afla alt membru al grupului infractional organizat, nimeni altul decat Laurentiu Vladut, de 30 de ani, din Craiova, fiul comisarului Victor Vladut, adjunctul sefului Politiei Municipiului Calafat.
Becalistii din judetul nostru inca nu au reusit sa primeasca aprobare pentru ca echipa Steaua Cosmesti, inscrisa in Divizia Onoare, sa joace pe terenul de fotbal din comuna galateana Cosmesti.
google-analytics.com